Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd

Andas in
andas ut
lugnt och stilla

Slappna av
mer och mer
lugn och stilla




Fri vers av KarinAmanda
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 22:06



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Försöker!
2008-10-31

  Michaela Dutius
Så vist - och så enkelt!
Makalöst!
Applåd!
2008-10-28

  Ilona _L
mmm.. tack för påminnelsen!
Kram
2008-10-27

  Just Emotions
fint...
2008-10-26

    sunnanvind
skönt..somnar lite nu...
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda