Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du blåser liv med din kärlek


så skälvande var mitt hjärta

då du höll det i din hand

smekte med ömhet

strängar som brustit

helades av din värme


du blåser liv med din kärlek

i den allra vackraste ton

färgar du mitt inre

ljuvaste känsla fångar mig

intill dig vill jag leva






Fri vers av sunnanvind
Läst 314 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-27 11:01



Bookmark and Share


  Blåbäret
kärlekens helande kraft...som läker även de djupaste sår...applåder
2008-10-28

  Hildegun Relefors
Mycket bra! Jag skulle velat ändra till "helade", eller "helades av din värme", vad sägs?
2008-10-27

  anits VIP
Ljuvligt vackert och känslosamt
2008-10-27

  Peter Matsa
Sådan fin blåst. En sunnanvind kanske :)?
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind