Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänner är som guldstjärnor




Guldstjärnor

säg mig

är stjärnorna vår länk

säg mig

ser du ovan och tänker som jag

säg mig

var våra själars möte redan bestämt

säg mig

håller du stjärnorna i din hand

så som jag håller dem i min

säg mig

strör du ut dem över havet

så som jag strör dem under månljus

säg mig

möts vi under stjärnorna ikväll

säg mig

tror du på stjärnorna som lyser

under natten min vän




Fri vers av Lindizz
Läst 1013 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-27 13:51



Bookmark and Share


  Blomster
Den här texten tyckte jag om väldigt mycket. Du använder dig av alldeles lagom många adjektiv vilket gör texten mycket vacker men ändå jordnära. Och med dialogen "säg mig" tar du texten mot en ny dimension och de två sista raderna är perfekta!
2009-04-11

  Cosmic Johanna
jag ser dem också, de vackra guldstjärnorna, de kanske var du som skickade dem till mig, ödmjukt tack!
2009-01-09

  devilsangel
Oj, kan man bli vald med samma text två gånger??
Dubbelt grattis då!!
2008-11-08

  Lejonhjärtas poesi
Det tindrar så vackert om din poesi och du är sannerligen en fin guldstjärna du!
2008-10-29

  devilsangel
Åh så vackert skrivet!
2008-10-28

  Havsbris
hahahahhah
mest bokmärkt

du.... din rackare
så glad jag blir
vännen, nu får du
allt du så värd är,
njut bara... ;o)

pöss ;o)
2008-10-28

  twothousandmiles
bortom denna värld och bokmärkt (såklart!)
2008-10-27

  Havsbris
ahhahahhaha
håller med Mr.
oavsett han blev
yr efter flyget i väg
:o) eller berusad
med dina ord ;o)

magiska och kärleksfulla
sådana, som värmer
mig inuti och gör mig
le bred ;o)

vilka känslor, jag svävar
motsatsen till Mr.
hahahahha

och absorbera varje
vers rak i hjärtat!
Repetition av -säg mig
gör texten extra stark
och strålande, man
känner äkthet av din
poesi!!!

Du har så rätt är allt
jag ska säga dig ;o)

BRAVO!!!
5*****
2008-10-27

  Mr Lindemann VIP
Jagh går in i väggen igen, och ser så stjärnor. Gyllene sådana! Sedan, bara av en slump, gör sig en yttre galax märkbar. Känner så att jag sugs in i ett svart hål och sedan är det vintergatan fram till närmsta planet.Vid Jupiter! Utbrister jag alltså. Sedan är det som ett töcken och jag dansar med venus hem till Sanktpersgatan igen
2008-10-27

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-10-27

    sunnanvind
Jättefint! Applåder!
2008-10-27

    tramp
riktigt finstämd och vacker ! gillade detta med "säg mig"...det blir som en dialog...väldigt bra !

applåd !
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz