Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara bara



Så är det så konstigt det där på nåt sätt
att dikten i huvet känns lekande lätt
men när man ska skriva då är det komplett
omöjligt att skriva den rätt

man tänker det här det blir lätt som en plätt
men ack ur ens öga en missnöjes skvätt
när allt blir en smaklös och platt omelett
att kasta i närmsta klosett










Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 490 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-10-27 20:24



Bookmark and Share


  fågel grå
Ja, ibland är det
verkligen tillt i
boetten .
2008-12-02

  Lia-Lej
Ja man borde ha någon liten skrivare i själva huvudet. Men den här dikten fångade du iallafall helt och hållet!!
2008-11-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Klockrent, jag känner minsann igen mig här. Kul läsning!/B
2008-11-04

  aol
så igenkännande poesi du bara getaltar påditt eget suverna sätt så rakt så sant
2008-10-30

    ej medlem längre
Japp! Så kan det bli allt som oftast men jag tror att denna fick du till exakt som du ville...*S*
Strålande!!
2008-10-30

  Carola Zettergren
Fniss..igenkänningsfaktor hög!!!
2008-10-30

  papessa
inte bara omöjligt .. det blir nåt helt annan än man tänkt sig..
2008-10-29

  Erik L
Väl skrivet och inte minst fyndigt och igenkännande! Tack för den!
2008-10-28

  Eva Langrath VIP
Härlig ordkomposition.
Just så kan det vara,.

Eva
2008-10-28

  Kristina Wallbing
Mitt-i-prick-exakt-på-spiken-just-så-Bodil! Bara du kan skriva så!!:=D
2008-10-28

  © anakreon VIP
Passande analogi - för att dikta eller skapa en god omelett måste man börja med att knäcka ett och annat ägg!
2008-10-27

  Rune Thorsell
Ja dikta och dikta igen och sen knyckla ihop
till ännu en pappersboll i en papperskorg
och sen knåpa ihop andra ord till en lyrisk knop
som djävlas i sin tur, ja dikta är smärta och sorg.

Jungfrun hon spinner och tårarna flödar och rinner
men Bodil är envis — hon är och förblir den som vinner.

Kram! Mer!
2008-10-27

  Bjarne Nordbö
Härligt skrivet om det som gjort stopp i min WC.
2008-10-27

  Njord
Den här kan du i alla fall inte slänga!
Du hittar så härliga rim och alltid något komiskt i din diktning.
2008-10-27

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha inte då. Inte dina
krumeluriga roliga
Dom hamnar aldrig i en klosett
2008-10-27

  Ilona _L
Hi,hi,hi så kan det kännas ibland!
Man får skriva många bokstäver
innan guldkornen vaskas fram...i bästa fall!
2008-10-27

  jardan
Härliga rim ger glada tankar, bra du ej spolade...
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg