Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ(v)bild




Jag tror att jag är

ett ofullbordat stycke

men spelbar för

den som vill

Ett utkast till

något som kanske

kan bli

en nedstämd

men vacker

melodi




Fri vers av Mygg
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-27 20:27



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Jag tror att du är

en fullbordad kvinna

med skitbra liv framför och

allt möjligt att vinna

och jag tror inte du är

en nedstämd melodi utan

en stor fet orkester som

spelar i största harmonin



Yes My,

det är vad jag tror och
jag gillar din dikt men
jag håller inte med.


Hihi.

Förlåt att jag gjorde om och grejade.

Elin
2008-10-29

  Lyckohäxan Enediel
Så vackert och fyndigt...klokt...ja toppen!
2008-10-28

  berxper
Toner kan formas till vacker musik.
Med rätt kompostör...dirigent, kan själen hitta hem.
...och självbilden blomma ut!
Oj så bra!!!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg