Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..låta är inte utan preposition alla gånger.. (e-lacking..)  ;P Tur det finns fler ställen.. ja, än nät menar jag ;P


Sälplågan(Haiku-tillägnan fiskare)

 

~

Högt larmat nätrov

Sillbrist låta ej alls vid

Tomma tunnors fest

~




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri