Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aset

I det dunkla ljuset sitter jag och tittar på kroppen som ligger i sängen
Hon är vacker

Men bara min för en natt
Imorgon kommer hon att inse vilket as jag är
Hon kommer att se märkena på sin kropp
Blodet på lakanet
De sönderrivna kläderna

Mystiken runt mig varar bara för en natt
I berusningens dimma
Kommer ni till mig
Som flugor runt ett as

Jag är aset
Utnyttjar er

Rummet luktar starkt av kroppssafter
Hon är så vacker

Närmar mig med tysta steg
Ger en lätt kyss på kinden
Drar på mig mina svarta kläder
Går ut i den mörka natten
Lämnar dig som det aset jag är




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-08-08 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1