Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

jag är ett pussel
när du tror dig ha hela bilden klar
så fattas det alltid en bit




Fri vers av Ullagulla
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-27 22:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kort, snärtig, rolig o underfundig
texten förtjänar sina trenne snödroppar
2010-02-12

  ~Leonardo~
det är det som hela tiden gör dig så intressant
och väcker nyfikenheten jue! :)
2008-10-28

    ej medlem längre
En skön text.. och tanke... För tänk om vi hade hela och fulla bilden av varandra.. det vore rätt trist..
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla