Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen är det vår...

det finns inte längre någon väg tillbaka
hösten har smugit sig in
och ännu ett blad
dansar bort i vinden
ser din blick söka sig bort
medan en kall viskning
får mig att svepa jackan hårdare
runt min frostbitna själ

solen sken igår
lockade fram leenden
när jag tänkte på den skatt vi hade
lät hjärtat minnas en stund
bitterljuva dagar är dessa
när närheten vilar i din frånvaro
du finns i mig som en påminnelse
vi ska bara passera vinter....

...sen är det vår




Fri vers av Ullagulla
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-27 22:50



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Den är så vilande i sin hoppfullhet
att våren en dag ska komma
harminskt skriven med ett fint slut.
gillar gillar...
2008-10-28

    ej medlem längre
Minnen.. hopp.. kyla och värme.. Slutraderna är så BRA!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla