Jag hoppas han ser igenom den

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas han ser igenom den




Att Ljuga

 

 

TYSTNADEN

är

den

största

LÖGNEN

som

rört

vid

mina

LÄPPAR

 

 

 

 

 

 

 

NÅGONSIN




Fri vers av Frågetecken?
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 07:58



Bookmark and Share


    vemod
jättebra!!:)
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?