Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Sova

Ligger du och sover fortfarande, älskling?

 

Ska vi göra te tillsammans

eller är du för trött för att stiga upp?

 

Vi kan gå och köpa en katt idag

en Ragdoll, som du gillar.

 

Vill du äta kvällsmat med mig ikväll

en macka eller något gott

 

Vi ska inte se James Bond på bio

inte någon barnfilm heller

 

Vi kanske kan åka till bodaborg

det ligger ju så nära

 

Eller så kan vi bara göra te tillsammans

eller är du för trött för att stiga upp?  

 

Älskling?

 

ÄLSKLIIIING!!

 

 

 

 

 

En röst i mitt öra:

 

Ligger du och drömmer fortfarande, älskling?

 

En hand på min panna 

 

Ska vi göra te tillsammans

eller är du för trött för att stiga upp?

 

 

En kyss på mina läppar




Fri vers av Frågetecken?
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-28 08:27



Bookmark and Share


    vemod
jättefin...cool!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?