Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Längta

 

 

Ett Tungt Andetag

 

Jag visste

att du inte skulle finnas

vid min sida

För Alltid

 

Men ändå

Tårar

Smärta

LÄNGTAN

 

Fröken Filosof

har inget mer att säga

 

 

Inget mer än

 

SORG




Fri vers av Frågetecken?
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-28 08:36



Bookmark and Share


    vemod
precis så känner jag!! bra!!
2008-10-28

  friheten
Så smärtsamt, men så underbar skriven
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?