Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköt dig själv och.........





Tankarna brister

i disharmoni

Tonerna svävar fritt

sånger om lycka

en utopi

alla har nog

med sitt




Fri vers av Mygg
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-28 10:19



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Snygga rim! Högklasspoesi!
2008-11-03

  bögpoesi
ja alla har vi nog med våra
kan någon hjälpa mig?
2008-10-30

    Jnåt
utopier finns det en uppsjö av. att världsfreden är en sådan får inte hindra oss att sträva efter den... :-)
2008-10-30

  Havsbris
Hmmmm

en ganska tung text,
kanske efter en dålig
erfarenhet eller mindre
bra start på dag?

ingen kan leva ensam
eller isolerad, alla har
alltid någon att älska
och bli älskad av, att
dela sorgen och dubbla
glädjen är en verklig
lycka; ingen utopi att
vill hitta sanningen eller
mening med livet;
lyckan finns och alla har
rätt till den, även fienden...

Sätt att hantera resan ditt
är upp till oss, varje och
en; alla har sina stunder,
hinder och sitt som du säger,
men... ingen överlever sigsjälv
om inte de andra finns!

Lyckan är det du vill att ska
vara; att ge av dig till andra
är ett sätt att få vara lycklig ;o)

Kram ;o)
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg