Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Min Älskade Vän

Tack för att du finns i ljuset mitt,
som faller även över mig,
när nattens mörker sluter sig om oss.

Du får mina trötta oförstående ögon att gnistra,
likt frosten i kylans natt, när svaret kommer

Du får mitt leende att vilja skratta,
känna sig levande igen.

Du får mitt trötta hjärta att slå,
dubbla volter......

över att jag funnit en vän som dig.

Tack för att du är du.




Fri vers av JLindh
Läst 1210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-28 22:59



Bookmark and Share


  aol
så fint blev rörd i hjärtat skrivet med stor värme,
2013-03-15

    Birgersdotter VIP
så fin!!!
2011-07-25

    Birgersdotter VIP
vacker text..ja vilken tur vänner finns!
2011-07-17

  Havsbris
Otroligt fin,
enastående vackra
ord som jag tar för
mig, som en vän
över allt och alla..

Man känner värmen
och tacksamhet
du delar och känns
så bra, gör mig le
och glad; så skulle
alla vänner känna om
äkta och sanna!1

TACK och BRAVO!
2008-11-01

  friheten
VAcker skriven till en vän!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh