Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är en gåva

Det är din kärlek som jag skänkes
var gång din blick nuddar min
det är din värme  som jag skänkes
var gång din hand möter min
det är din styrka jag skänkes
var gång du ger mig
dina leenden

du är en gåva
du ska veta det
du är min styrka du ska veta det
det är din kärlek som jag skänkes
var gång du ger mig dina
varma ord

 



 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~