Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart

så många ord
men hör du dem?
tystnaden fyller ut mellanrummen
så det blir trångt mellan raderna

jag blundar
för ditt leende kväver mig
som om det kryper under min hud
och stoppar flödet

jag måste se vidare
längre bort förbi krönet
för den sorg som följer mig
är tärande

söker förlösandet
då ljuset äntligen når mina känsliga ögon
men än skiftar gryningen i grått
så jag väntar

trycket lättar en aning
en förnimmelse av förtröstan
historien har sitt pris
och jag har snart betalat klart...




Fri vers av Ullagulla
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten tar tag i läsaren. Man känner den uthålliga kampen för att komma vidare. Och hur ett hopp äntligen tänds.. En mkt bra dikt!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla