Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obekvämt?

 

medelmåttlighet är ingen ursäkt

det är ett vapen

skjut dig 

 

tro är ingen binda

det är regnet

i paraplyet

 

du ska bliva inget

sen

om du inte redan är 




Fri vers av Norma
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Norma
Norma