Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar inte segla


sommar seglar inte

glassar äter inte

gräset softar inte

ljuset glömmer inte

du är i mig

liten liten hemlighet


sommar äga ingen

glassar sviker ingen

ljuset tjänar ingen

jag är i din värld nu

liten genomkinlig babuschka


bygger livbåtar dina

bygger ankar dina

bygger bryggor dina

jag är båten nu

ingen liten optimist jolle






Fri vers av Norma
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-26 12:25



Bookmark and Share


  Dilsewat
Riktigt fint! :) får en sådan känsla av en låt jag gillar:
Utan vind finns inget hav
utan vatten finns inga floder
utan rötter finns ingen människa.
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Norma
Norma