Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjunger och dansar, nuddar ditt skinn



älskar den låten

ja du vet vilken jag menar

jag höjer volymen och sjunger med

min kropp rör sig till tonerna

jag sjunger för full hals


blundar och ser

ditt ansikte framför mig

så nära att jag

kan kyssa dig älskade


din hud så nära

att jag kan känna dess värme

sjunger och dansar

nuddar ditt skinn

förnimmer

när din längtan möter min


slukas upp av musiken

av rytmen

av texten

i en vild dans

i en sanndröm




Fri vers av sunnanvind
Läst 296 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-29 22:28



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vi har alla en favorit låt! Jag har just lyssnat till en. Mvh. JJ.
2008-11-01

  Eaglemountains VIP
rörelse till toner som föder minnen - drömmar om närhet
2008-10-30

  Lars Granlöf
Inte bara musiken du blir ett med =)
2008-10-30

  Peter Matsa
otrolig frihetskänsla du ger med denna text
hör musiken
vilken lyckost, denne kavaljer!
2008-10-29

  Blåbäret
var det dig jag hörde sjungandes över bygden?...skön sång det där :) ...men vissa låtar spelar på helt rätt strängar och man kan inte annat än att ge sig hän...och du, du är grym på dansa!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind