Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant Grå målar grönt.

Hon visar respekten som hon önskar att hon hade till den skrynkliga gubben med de lika skrynkliga pengarna och tar betalt för den 20% glömma att man lever drickan.

När han gått så sticker hon några hål på sin jag vantrivs på jobbet docka och känner hur hon kvävs. Men hon har luft så mycket luft att hon byggt ett stort pampigt slott med 3200 st fönster.

Hon brukar sitta på borggården med ett glas 40% jag har makten dricka och piska sina drängar med samhälls klagan.

Sen vaknar hon upp till den gråa vardagen och gör den grön.





Övriga genrer av "Dempa"
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-29 22:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, texten har potential. Jag skulle önska då att du förlängde det hela, utarbetade texten lite mer då. Men, ja, du gör som du vill
2008-10-31

  Eaglemountains VIP
Berusningens effekter gör att man glömmer det gråa - och bygger stora drömslott - men man vaknar alltid till verklighet, i den gråa vardagen - men man bestämmer själv om man vill måla det gråa grönt.....
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"