Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik-garanti

I trygghetsnarkomanernas land
Kan man nu köpa kistlocks-garanti
Försäkra dig nu så att du kommer säkert under jorden
Ta med ditt guld och dina ägodelar och minnet av din egen storhet




Fri vers av Ljuv
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv