Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan himmel och jord *

Höstens första frost
glittrande i morgonsolen
Mina steg smälter isen
jag glöder fortfarande

Kom min älskling!
Jag vill visa dig en plats
där vi kan se från ovan
kan se hela vår stad

Höstens mustiga färger
lövens sista självande
Jag blir yr och får svindel
räddas av din varma kärlek




Fri vers av Annette Andersson
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-29 23:08



Bookmark and Share


    Maria Malm
Lycklig och varm text i frusna tider.
2008-10-31

  Elaine.S VIP
Höstlycka när den är som bäst:)
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson