Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutnas sorg

Som en vind från det förflutna,
svepte sorgens känslor in över mig,
när bilden av dig och det som var,
bläddrades förbi mina ögon.

Ännu är inte allt över,
ännu är sorgen inte bortspolad av mina tårarna...




Fri vers av Susy Q
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-30 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q