Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten då sjöng fåglarna

Den natten sjöng fåglarna
så isen spräcktes
på själens isbeklädda vatten
den natten spred kärlekens
smekande andedräkt
sig längs med den frostnupna
vägen

den natten sjöng fåglarna
så isen spräcktes
på själens isbeklädda vatten
den natten då vi fann varandras
händer efter famlande
i nattens mörka rum

den natten då vingarna
bar fågeln
den timmen då vinden
sjöng för kärlekes ljus
den natten då din kärlek
fick mig lyckligast

den var magisk

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 01:43



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert skrivet!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~