Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska fånga dina tårar

jag ska fånga dina tårar
då du gråter liksom
marken fångar himlens tårar
jag ska läka ditt hjärtas sår
liksom solen torkar
regnets tårar av ett blad
jag ska kyssa bort din rädsla
hålla dig i famnen
när du inte vågar somna
jag ska ge dig mina vackraste ord
liksom du ger mig dina

jag ska läka ditt hjärtas sår
liksom solen smeker marken
hålla dina händer i mina
och ge dig den styrka du mist
jag ska ge dig mina vackraste ord
liksom du skänker mig
dina

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-31 01:54



Bookmark and Share


    Cajsa
Jättefint skrivet
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~