Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet jag förlorade, livet jag aldrig hade

diskret

 

 

vill jag försvinna
tömmas ut

bryta loss
hitta ut

 

 

 

 

titta bort
göm dig i skuggorna
förneka det som håller på att hända
somna om

 

 

 

hitta mig
i himmelriket


stärk mig
förlåt mig
töm mig

fyll mig
med änglavatten

 

 

 

skapa nånting nytt
skapa det jag aldrig hade

 

skapa

 

mig




Fri vers av höstlövet
Läst 527 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-31 02:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En längtande och sorgsen dikt som berör i djupet av mina tankar...något av djup som ropar till djup
2008-11-03

  Losnall
Gud villken fin dikt!
2008-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Du kan bli en ny skapelse redan nu, Emelie. Redan här i det vi kallar tiden.
2008-10-31

  sadface2
texten är väldigt stark.. är det självupplevt?
2008-10-31

    Karinpytt
plus poäng igen:)
du är bra tjejn!!
2008-10-31

  thetruthisdead
sorglig men vacker..
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet