Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vanlig dag...(?)


God morgon!

ibland när jag står och kissar brukar jag torka av min kuk
med mina händer efter att jag är klar. Sedan för jag handen
mot min näsa och luktar på mina fingrar. Står kvar i någon
minut för att verkligen inhalera mina dofter... Det luktar
nästan gott efter ett tag. Jag är en riktigt man.




Prosa (Novell) av Mikael Llewyn Novac
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 03:05



Bookmark and Share


  Thurizas
öhm.. helt plötsligt blev jag ännu mer glad över att vara kvinna än förut. kan det vara din text som såg till detta? för så manlig har jag inte varit!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam