Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik attacker som jag inte kan hantera

Nu är det kört igen med
min panik som kommer
när jag minst anar det

Får en känsla i min halsgrop
som att jag inte får någon luft
det känns som någon lägger
sina händer runt min hals

Jag kan inte hantera mig så
bra själv när dessa attacker
kommer smygande i min kropp
vill ropa på hjälp men får inte
fram några ord ur min mun

Det sitter som ett hänglås runt
hela mig som inte går att
öppna igen detta brukar
sitta i några dagar innan
jag blir ganska normal igen

Ja detta är en svår period
att kunna hantera attackerna
som kommer krypande i kroppen
i jobbiga stunder




Fri vers av Ann-christin
Läst 558 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 09:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag känner med dig
2008-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Det där måste vara en fasansfull upplevelse.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin