Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

ingen vill mig något ont
men hur kommer det sig då
att hjärtat skriker
av längtan




Fri vers av Myself
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-01 23:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
Bry sig, bry sig och vara där !!
2009-09-01

    Bodil Sandberg
En fyra rader oerhörd längtan
- påtaglig gripande saknad!!
enormt starkt min vän!!
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself