Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ikväll är det fest...

 

"Han älskar dig"
Hur då? Ja, ja gör han det så ändrar det sig ikväll när han får se mig i blåsan. Det är en syn för gudar, men han kommer inte att gilla det!
"Han bryr sig inte om vad du har på dig"
Nej, det är möjligt att man kan ha överseende, det är ju bara en kväll... Men jag saknar den där blicken, saknar det där arbetsamma fina, det rena och det klara, sånt som han gillar.
"Hur kan du veta vad han gillar?"
Jag ser ju själv. Dessa underbara människor som lever i kärlek.
"Du menar att du dömmer honom utifrån din egen oförmåga att älska? På vilket sätt har han gjort sig förtjänt av den domen?"
...

Idag skiner solen
skiner bort min oförmåga

I natt har frosten bitit gräset vitt. 
fryser mitt hjärta vitt.

Kärleksgåvor

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-01 08:59



Bookmark and Share


  korpfjäder
Väl fångade tankar kring de domar, formade av oss själva och vår oförmåga och som så lätt blir våra stängsel...
Och du hittar hoppet också.
2008-11-01

  noname_realmind
De två rösterna i huvudet när man är splittad?

Slutet känns som en skön vit försoning mellan de två. En sann kärleksgåva - från en själv till en själv! :))
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*