Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla helgons dag


77. Nära Guds hjärta



Det finns ett andligt liv
där Jesus är livets bröd
och det ofattbara omsluter oss
Det finns ett evigt liv
där Jesus är Konung
och Guds rike är ett mysterium
Det finns ett hopp om uppståndelse
där Jesus är uppståndelsen och Livet
ett hopp som inget mörker råder över

Det finns Helgon
som bär sin gloria i detta livet
ljuset den ger är inte deras eget
ljuset den ger är Guds Ljus
ett återsken av Gud själv

Det finns en sky av vittnen
som i sin tro
har burit på sälta och Ljus
Det finns en vila bortom graven
nära Guds hjärta




Fri vers av Maria T
Läst 556 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-01 10:25



Bookmark and Share


  Lia-Lej
En dikt som närapå blev en hel liten predikan!
2008-11-23

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Hur ljuvlig var inte den här att läsa
vårt hopp!!! UNDERBART!!
applåder
kb
2008-11-20

  anits VIP
En underbar ljuvlig dikt
2008-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Matrix är skit.

Underbar dikt.
2008-11-02

  Kristina Wallbing
Underbart Maria! "Stororden" som du använder här håller fortfarande! Kanske är det så att både de gamla bilderna och nya bilder behövs för att visualisera den kristna tron.
Hur som helst är detta mycket vackert!
2008-11-01

  Elaine.S VIP
Ord att vila i denna dag...och de som kommer.
2008-11-01

  Mr Lindemann VIP
Det behövs nya bildet för Jesus. En sådan är faktiskt filmenMatrix. Det är bara det att det tratitionellt kristna inte fattat det än
2008-11-01

  Bibbi VIP
Underbara ord som utlöste tåreflöden denna soliga Allhelgonadag.
Tack för Din oerhörda lyhördhet uppåt!
Bokmärke.
2008-11-01

  Michaela Dutius
"Det finns en vila bortom graven..nära Guds hjärta-de orden lyfter upp en gammal sång i mina tankar: "Det finns underbar förlossning i det blod som göts en gång. Det finns glädje bortom graven och en framtid full av sång."
Mycket berörande och vackert har du skrivit Maria!
2008-11-01

  Eaglemountains VIP
Och vi behöver bara erkänna vår tro för att få ta del av Livets bröd.....
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T