Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En medelålders man i sina bästa år

Rött rött vin rinner igenom mina vener
Strömmar igenom min kropp
Väl lagrat som det är nu gör det mig till den jag är
En medelålders man i sina bästa år

Med åren som har gått har jag nu fått en helt annan syn på världen
Den som jag lever i
Stressar mig inte fram längre
Har inte bråttom till någonting
Så jag känner mig mer lycklig och fri
Känner mig så full av harmoni nu när jag har så mycket erfarenheter i bagaget
Minnen som jag alltid kan blicka tillbaka på
Ibland så har jag varit ensam
Ibland så har det varit vi två
Ibland så har jag skrattat
Ibland så har jag gråtit
Men numera är jag aldrig långsint utan är mer den som förlåtit för att istället blicka framåt
Det som har hänt har hänt och det kan man inte göra så mycket åt men man kan alltid göra någonting för sin framtid
Den som ligger där och vilar i sitt sköte och bara väntar och väntar på att man ska komma på ett besök

Ken Cassel
1/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel