Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte riktigt vad den handlar om, man kan väl tolka den lite som man vill... fick bara en sån lust att skriva, för det var så länge sen.


En modig krabat

Löven är modiga krabater dom
aldrig skulle jag våga falla så långt
så hög uppifrån
Inte skulle jag lita på marken
och vinden
att jag skulle landa mjukt
Men det är klart
faller min kamrat
skulle jag väl vilja följa med
Även om jag var rädd




Fri vers av Kakaan
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan