Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det goda

Du ska inte
gå omkring och vara rädd
hela livet
Med besluten växer styrkan

Krymp inte
inse din egen storlek
som växer
med allt du ger

Jag förlovar mig
med min tro
på det äkta
det som alla människor har
kärleken inuti oss
medmänskligheten

Dagen vaknar
och vi med den
Se dig runt
se människan
öppna ditt hjärta
för livet !




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 12:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker, vid närmare eftertanke
2008-11-01

  lodjuret/seglare VIP
härligt uppmuntrande text från en människa som hellre ser till hjärtat och innerligheten än till utseendet...
härligt kitschiga foton också, bara ääälskar kitsch...
2008-11-01

  Havsbris
Du bara växer
och växer, som
dina bilder och
ord...

Så vackert, så
fint och elegant
skriven, gör en
att må bra och le ;o)

Enastående poesi
och så visa meningar
som går rak i själen
från ditt hjärta!

För de goda ja,
de ska vi tända en
ljus till, de levande...

BRAVO!
2008-11-01

  -Ulla Tilemo- VIP
Underbara ord som jag tar till mig direkt.
Att sätta fokus på det vackra i livet, på medmänskligheten i oss, måtte vara det viktigaste av allt. Det är då livet får en mening.
Tack för dina fina ord!
Bokmärker
2008-11-01

    JoLu
tänkvärda och vackra ord
*applåd*
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen