Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen slump att poesi rimmar på magi

Mitt hjärta är aldrig helt förseglat
Och jag är alltid beredd att tala
Spelar ingen roll vad du tror

För varje hjärtslag
Finns det ett ord
Som stannar inne i mig

Mitt hjärta är aldrig helt förseglat
Det är bara en lögn
Du bara försöker öppna det från fel håll

Allt jag behöver är en penna





Fri vers av Uppe bland molnen
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 18:17



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Du har ett stort hjärta du!
2008-11-04

  pinkbubblegum
Oh, den var fin den! :)
2008-11-02

    vemod
Bra!!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen