Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina händer

lämnar mitt gamla liv bakom mig
och mitt nya i dina händer
vill göra precis allt med dig
se världen och upptäcka främmande länder

*

varje dag blir till ett äventyr
en resa jag aldrig vill ska ta slut
vårt eget lilla paradis i miniatyr
som jag njuter av minut för minut

*

som att få den högsta vinsten
i livets stora lotteri
en trygghet jag inte trodde fanns
bättre kunde det omöjligt bli

*

önskar att alla kunde få vinna
varsin gyllene lyckoamulett
tänk vilken värld att leva i
för envar det vackraste någon sett

*

lämnar mitt gamla liv bakom mig
vet nu att kärleken alltid återvänder
så länge tron och hoppet består
lägger mitt nya liv i dina händer

*




Fri vers av Freeman
Läst 678 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-11-01 20:25



Bookmark and Share


  stella
Att överlämna sig kräver stort mod. Så vackert du förmedlar detta!
2009-06-06

    Pivvi
vilket stort leende du skriver på mina läppar, det här är helt fantastiskt :D
2009-01-17

  Elisabeth VIP
Vilken hoppfullhet dina ord utstrålar. Det finns en andra chans (och tredje, fjärde, femte...) för alla som är öppna att ta emot den.
2008-11-21

  Lasseman VIP
Jösses vilken trygghet din text speglar min vän! upplyftande vackert skrivet .. tack applåder ..
2008-11-17

  Blåbäret
som en pånyttfödelse...att få en ny chans att få se på sig själv och omgivningen, sina medmänniskor med andra ögon...fullt av tillit och förtröstan i dina underbara rader...applåder
2008-11-12

  Sjoerovare
en text som inger hopp,
du är en sann ordkonstnär :)
2008-11-11

  bluesatin
Wow. BRA SKRIVET! Ha det bra min vän.
2008-11-08

  Spir@
En dikt som ångar av förälskelse, hopp och tro... Älskar verkligen ditt sätt att knyta ihop rim o känsla... Det är underbart att läsa o man blir lycklig av dina rader!
2008-11-05

  glittertindra
en dikt som andas hopp och framtid, får tanken på när man kysser grodan och vips så förtrollas den... :)
2008-11-03

  mare VIP
Mycket fint, vackert skrivet !!
2008-11-03

  Bibbi VIP
Jag ber som Du idag till den älskling som är min!
Bokmärker.
2008-11-02

  isabel louise
åh så vackert!!
2008-11-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vad vackert och kärleksfullt
2008-11-01

  aol
så ömsint tillgivet älsklig vacker ren poesi när den är som bäst
2008-11-01

  Angeldust
Så otroligt vackert kramar Tinny
2008-11-01

  prinscess VIP
mycket vacker
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman