Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök med nåt nytt.


Var vänlig krossa

knivhuggen haglar
från magen uppåt tårarna
de också
jävla hugg träffar tårarna
precisa
ett extra sår
när vi ändå håller på
för du vet
vet
verkligen

avrättad i höjd
med fotvalven
och mina knivar
blir aldrig vassa nog
för att skada dig
vill jag inte
egentligen

vid behov av hugg
var vänlig krossa
självkänslan men
skulle jag annat än
blundat
om du försökt
med annat
än råhet

du ska föreställa
bästa vännen
mima
det kan du
säger inte
men jag är bara värd
så mycket luft
som du kan andas
utan att tala




Fri vers av thepinkprincess
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-02 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess