Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi kan inte bryta barriären

alltid sista trappsteget
jag faller på
alltid sista steget
mot din dörr
jag inser
att
din värld är parallell med min
men
snuddar aldrig
gränsen

jag vänder mig om
men ser ditt öga
i nyckelhålet

vi fortsätter vänta
med slutar aldrig fly




Fri vers av theendofnow
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-02 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt flyt..
Väl valda ord som passar samman som pussel..
Min smak, helt klart!
Applåd och bokmärkt!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

theendofnow