Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är smärta

Det som varit
Det man väntar på
Det som är nu




Fri vers av Novemberblomman
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman