Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper taget och flyter

Släpper taget helt
jag vågar det nu
flyter sakta fram
genom ljusgrönt ljus
Löven skuggar ögonen
mina och iakttagarnas
dom små som finns där
ser dom inte riktigt
känner dom i huden
Handen faller ner
svala vattnet omsluter
Lindar plågan
som kommer inifrån

Har släppt taget helt
vågade göra det
skönt bara flyta med
Att lita till tron
alla osannolika tillfälligheter
som sakta för framåt
en liten bit i taget
Ljuden dämpas av vattnet
mina och dom andras
Hör dom inte
känner bara vibrationerna
Lägger min svala blöta
hand över ögonen
stoppar alla oroliga
hoppande tankar

Släppte taget helt
ville göra det
bara sakta flyta fram
Styrkan gav modet
att lyssna och se
den största stillheten
som finns inne i djupet
av hjärtat till brädden
fyllt med kärlek




Fri vers av Annette Andersson
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 23:16



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Härligt djup och berörande text
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson