Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Om det viktigaste är
det outtalade
Om det största är
det som bara finns
Om känslan är
oförklarligt
självklar
Varför känner jag mig då
reducerad?




Fri vers av Lapptanten
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-04 09:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För att vårt förstånd är begränsat.
En del saker är "larger than life".
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten