Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte välja

Du kan inte välja när
det passar att stötta mig
Jag behöver det helhjärtade
inga selektiva räddningsinsatser

Du kan inte välja när
det passar att älska mig
Jag måste känna det oavbrutet
inga selektiva känslostormar duger

Du kan inte välja när
det passar att ta mig på allvar
Jag kan inte reduceras till en vädur
mina känslor är aldrig fiktiva, alltid verkliga

Du kan inte välja mina skratt
gråten är alltid en latent
del av den du valt
att älska




Fri vers av Lapptanten
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-04 09:43



Bookmark and Share


  glittertindra
underbar denna..
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten