Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har DU glömt mig, min vän

Var finns DU min vän, har Du glömt mig
Du har inte hört av Dig på länge, jag saknar DIG
Vi som brukade ha så fin kontakt för det mesta
Och jag tyckte Du var bland de allra bästa

Men nu är det många dar sen sist
Som Du skrev till mig det vet jag visst
Är Du arg för något jag sagt eller skrivit
För på sistone har allt så annorlunda blivit

Kan Du inte berätta vad som tynger DIG
Eller om Du överhuvudtaget inte vill ha kontakt med mig
Så respekterar jag det, då får det bli så
Men jag trodde faktiskt vi var vänner, vi två

Så bestäm Dig nu, skriv till mig
Och berätta varför DU blivit en sådan tystlåten tjej
Så får vi prata en stund och reda ut
Vad som är fel, men jag vill helst ju att allt ska bli som förut




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-04 10:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I mitt fall brukar det vara så att folk bryter kontakten när jag har fräckheten att ha en avvikande åsikt.
2008-11-06

    ej medlem längre
Du är inte glömd även om jag är dålig på att skriva mail... Du finns i mina tankar...
2008-11-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Är det mig Du menar
så förstår jag ingen-
ting alls... Jag har
kommenterat Dina
texter, så fort jag
har hunnit, har just
nu haft fullt upp med
olika jobb, men inte
hört av Dig på en
vecka... Skrev ändå
ett vyort till Dig igår...
Så Du, öppna Din:
BREVLÅDA!
**********
2008-11-04

  Maria T
Mycket, mycket vacker dikt
skriven till en vän.
Allt kommer att bli som
förut
2008-11-04

    sunnanvind
Väldigt bra att låta tvivel springa sin kos om man kan..jag är själv en sån som vill reda upp om jag anar att nåt inte står rätt till!
Många gånger har det bara varit inbillning!:) Bra skrivet!
2008-11-04

  friheten
Väldig bra skriven. Inte lätt när kontakten försvinner.
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP