Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Nattöppet hjärta

en konstgjord andning
under vattnet
världen håller andan
nu när allting har ett pris

vi dyker längre in
i drömmen
och pengarna får ett högre värde
men till vilket pris?

vi belånar luften som
vi andas
och lever ständigt
på minnet av vår lånade tid

skulderna blir en del
av dagen
det är priset vi får betala
när vi öppnar vårt hjärta




Fri vers av J P
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-04 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P