Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suck

Sucka inte

om jag är tyst

exploderar jag

 

Sucka inte

jag är

den du föll för

 

Sucka inte

har du glömt

vem jag var?

 

Sucka inte

kom ihåg

vem du är

 

Sucka inte

det löser inget

lev istället!

 

Sucka inte

agera mer

skrik lite grann

 

Sucka inte

ta mig

på allvar

 

Sucka inte

vad är

du rädd för?

 

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-04 11:59



Bookmark and Share


  aol
så rak sann vacker, lyfter på hatten,
2010-02-10

  Peppe11
Någonting hos dig och det du skriver gör att jag vill skriva: hej tvillingsjäl!!!
Hej tvillingsjäl, Grattis till ytterligare ett mästerverk.
Du är så bra så bra..
Kram P
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten