Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det vara kärlek. I två världar.


skrot och korn

en dag hade det hänt något när jag såg på dig
blev lite darrig och nervös
lite smått
kände att du tyckte om mig
jag visste inte själv vad jag tyckte alls
var det ett gillande
eller ett obehag
det stack i kroppen varenda gång vi sågs
ändå drogs jag till dig
en skymt av dig och det gjorde ont

ville vara nära samtidigt som jag blev rädd, äcklad och ville fly
ju mer jag drogs till dig, desto mer försvann du bort
när du börjat existera mer i mitt huvud än i verkligheten
då var du aldrig obehaglig
bara underbar och precis så som jag ville ha dig
vi hade det fint och så härligt i mitt huvud

nu vill jag fånga dig
låta det visa sig
kan du bli min fantasi?
blir du mitt bittra obehag?
just nu är det tomt
du är borta
vet inte var
det smärtar i maggropen
och lite i hjärtat med.




Övriga genrer av sanjoula
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-04 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula