Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän:)


Länken mellan oss

Våra själar förevigas

i rymdens magism

ett ord som lockar till fler

där mellan oss

flyger orden fritt

en magi utan vetskap

Så tindrar diamanter ovan

bortom vår förmåga

toner av ljuv musik

skratten förgyller nuet

delade meningar

berörande ord omfamnar
 
förevigar våra själar

länken till vår vänskap

 

Tack för att du är du:)




Fri vers av Lindizz
Läst 441 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-04 21:22



Bookmark and Share


    Maria Malm
Jättefint skrivet, vill gärna suga på varenda rad och njuta.
2008-11-05

    tramp
Med den hör texten täljer du ut ord
Som landar som guldspån.

Vänskap, tillit det viktigaste i våra liv.
Riktigt bra skrivet.

Applåd !!
2008-11-05

  Lars Granlöf
Skönt att bli tackad för
det enda jag aldrig kan sluta med =)
2008-11-04

  friheten
Vacker skriven!
2008-11-04

    JoLu
en underbar text som
berör....
2008-11-04

  Lena K Nilsson VIP
Så fint skrivet till din vän!
2008-11-04

  Lejonhjärtas poesi
Underbar poesi och vänskap är en fin kedja av kärlek och ömsesidiga förtroenden, gillas!
2008-11-04

    sunnanvind
jättefint till din vän!
2008-11-04

  Havsbris
så berörande magiskt
härlig skriven ;o)

din vän är en lyckost
som har dig med som
vän ;o)

säkert som den hjärta
och själen smälter som
min och allas ;o)

tack för läsning
och en sådan harmoni
och elegans!!

BRAVO!!!
2008-11-04

    Cajsa
Mycket fint skrivet till din vän
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz