Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onkel

När jag åker tåg
är jag aldrig ensam.

Hon följer mig med blicken.

Och jag hatar hur hennes
fånigt
åskblåa
ögon följer mig.

Och när jag tittar genom fönstret.
Tittar hon genom mig.

Ingen får se igenom mig.
Jag består bara av skal.

Och ögon

fånigt nog

åskblåa.




Fri vers av HerrGlad
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-04 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad