Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är jävligt många



det finns så mycket människor
som går runt på den här jorden
en del vet vart de ska
andra har ingen aning

vissa är arga
andra är glada
eller
ledsna

en del vet nog inte
vad de är för
de vet inte hur riktigt
man känner efter


det finns så mycket människor
som går runt på den här jorden

vissa är snälla
andra är dumma
eller så
skiter de i vilket


det finns så mycket människor
som går runt runt runt
på den här jorden

vissa vet vart de ska
andra har ingen aning
och

det är väl ingenting mer
med det



egentligen








Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-05 00:19



Bookmark and Share


  Nina V A
och vi går runt runt, alla går runt runt, allt

går runt

det spelar egentligen ingen roll hur många vi är

faktum är

att vi går runt

egentligren borde det vara

så mycket mer

men jag gillar hur du startar ett spinn och sätter fingret på jordgloben
gott!
2008-11-05

  Nina Ahlzén
ehh, jo så är det nog..gillar din sköna naiva ton.
2008-11-05

  papessa
här rör du vid en viktig punkt...att inte veta vad man skall göra med sitt liv...att inte vara medveten...bara gå runt runt. att inte vara i kontakt med sina känslor...mycket talande..
2008-11-05

  Quasimodo
Bra fångat detta vara, så är det med det !!
2008-11-05

  Larz Gustafsson VIP
En del går bara runt, fångade i en ständig kretsgång (eller kräftgång). En ond cirkel.
2008-11-05

  Lyckohäxan Enediel
Haha kan ju inte låta bli att skratta lite här...för du har ju så jäkla rätt i dina ord...
Egentligen är det ju inte mer med det :)
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP