Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina väggar är dystert grå..


-Jag är ständigt avundsjuk..

-På alla andras perfekta vardag..

-På alla andras lugna tillvaro..

-På alla andras färglada väggar..




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-05 09:36



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Känner igen det. Bra skrivet.
2008-11-05

  Jojo
och det finns nog de som är avundsjuka på dina väggar, kläder, jobb eller vad det kan vara

tänk att man alltid tror att grannens gräs är grönare...

men det är klart med alla makeoverprogram och heminredningsprogram och annat på tv så är det väl inte konstigt att man tror att allt måste vara perfekt

tyckte om att läsa dina ord
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP